Shop in Caldes, marca comercial

La marca de comerç ha sorgit d’un procés participatiu generat com espai de debat, reflexió i decisió dins de la Taula de Comerç creada el 2019

Una de les principals actuacions promoguda per la Taula de Comerç i en la que s’ha invertit part dels 20.000€ dels pressupost participatiu que l’Ajuntament ha posat a disposició d’aquest projecte, és la creació de la nova marca comercial “Shop in Caldes”  i de les aplicacions que tindrà per tal de promocionar i revitalitzar el comerç calderí. La marca sorgida del treball conjunt entre els comerciants i la regidoria de Comerç i Consum compta amb el compromís d'ambdues parts per tal de seguir treballant conjuntament i fer-ne difusió.

La primera aplicació de la marca han estat bosses per anar a comprar (fetes amb material reciclat i pensades fer-ne més d’un ús) que incorporen el logo de la nova marca “Shop in Caldes” i que es reparteixen gratuïtament. Per a l’obtenció d’una bossa, cal  presentar tres tiquets de compra de petits comerços locals l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament ( Horari: de dilluns a divendres: de 8 a 14 h i de 16 a 19.30 h i dissabtes: de 10 a 13 h) o bé a La Piqueta Desenvolupament Econòmic Local ( c. del Doctor Delger, 5 Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h)

El lema principal en anglès SHOPinCALDES va sempre acompanyat del «Compra a Caldes» en català.I les bosses van acompanyades de la paraula COMPRA en 28 idiomes, en atenció a totes les llengües d’orígen de les persones que conviuen a Caldes de Montbui.

Les accions sorgides de la Taula de Comerç volen ser un impuls més per complementar les accions de promoció que els comerços ja porten a terme de manera individual, fent augmentar la seva presència a través de la multicanalitat i oferint una identitat de qualitat a partir de la imatge, l’impuls i el treball conjunt.

 

 

Darrera actualització: 14.01.2020 | 13:28
Darrera actualització: 14.01.2020 | 13:28